Skönhetsklinik

Others

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vårskönhetsklinik utför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss finnsdet legitimeradebehandlare som behandlar vårt utbud med botox, fillers och behandling av microtoxin och bodysculpting. Vår legitimerade personal utmärker sig för deras specialisering och moderna perspektiv på behandlingar inom estetik.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och din behandling som du gör på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en klinik i Göteborg med fokus på skönhet och bodysculpting.BODY - Attica Medical Spa

Bästa fillers Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som inte är certifierade. På vår skönhetsklinik finns erfaren och legitimerad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg https://www.gotaklinik.se/.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vi vill alltid kunna ge dig de bästa fillers Göteborg stads beautyclinics har att erbjuda.
Botoxpriser
Vad kostar botox? Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox skiljer sig priserna åt.
Du kan exempelvis behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxkäke för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du behöverha behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången medbotoxbehandling. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken botoxbehandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.
Botoxprocedur
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din botoxbehandling. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att förklara proceduren, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort behandling med botox innan, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge dig all information om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*